Previous slide
Next slide

El Compromís ecoflat

La nostra experiència ens ha ensenyat en el dia a dia que el nostre client disposa de poc temps i volem que les obres no siguin una nova  preocupació més per a ells. Per això, deixeu que ens ocupem de tot: disseny de l’habitatge, redacció del projecte, gestions municipals i urbanístiques, execució de la reforma controlant i respectant els terminis d’execució i qualitats, i lliurant la mateixa. Una vegada acabada, la restarà totalment neta, deixant al nostre client només Viure-la.

Obra nova

Especialitzats en la construcció aportant un plus de responsabilitat en la manera de crear i utilitzar els espais. Tenim experiència en tot tipus d'edificació. Des de petits habitatges a vivienda plurifamiliars

+ informació

Rehabilitacions

Som especialistes en rehabilitacions parcials o integrals, amb una acurada construcció de qualsevol tipus d'obra cuidant el mínim detall constructiu.

Vivendes Plurifamiliars

Els nostres tècnics realitzen anàlisis detallades per proporcionar dissenys optimitzats en la construcció de projectes d'habitatges i edificis de vivendes, pensant en confort i eficiència.

+ informació

Serveis d'arquitectura

Estudi d’arquitectura especialitzat en el disseny i en la construcció d’habitatges unifamiliars i edificis d’habitatges. Oferim la gestió global d’un projecte en totes les seves fases

Què ens fa diferents

Treballem des del minut 0 fins al final. Comencem amb la vostra idea, la treballem, l’executem fins aconseguir la vostra satisfacció. Forma part del compromís ecoflat. 

Atenció

Cuidem el procès constructiu tenint en compte el medi ambient en totes les nostres actuacions.

Estil

El bon gust i l'estilisme és fonamental per aconseguir l'espai acollidor amb el què somieu.

Equip professional

Tenim tots els tècnics que necessiteu per a cada àrea operativa.