Benvinguts a casa vostra.

Construïm amb inspiració

Som un equip de treball multidisciplinari situat a Terrassa, format per tècnics que acrediten una experiència variada tant en disseny i desenvolupament de projectes d’arquitectura, construcció, interiorisme i reformes.

La nostra responsabilitat social i el respecte pel medi ambient, fa que actuem amb la màxima cura i orientats a la qualitat. Actuant com a contractistes d’obra única i exclusivament. L’experiència i els nostres mitjans materials i tècnics, ens permeten executar qualsevol tipus d’obra amb la major qualitat, serietat i rapidesa. Prova d’aquest fet és la continuïtat dels nostres clients confiant en nosaltres l’execució de tots els seus projectes. 

Diapositiva anterior
Diapositiva siguiente

Teniu un terreny i voleu construir el vostre habitatge?

Col·laborem en projectes i promocions 

Per què a EcoFlat ho fem diferent?

Coneixem la importància que té per a vosaltres la nostra feina. És per això que hem aconseguit unir un equip dinàmic, multidisciplinari i molt conscient dels nous temps.

Creativitat

A l'avantguarda del disseny, escoltant el que volen dels nostres clients. El que es veu també és important, i comptem amb interioristes i un servei de disseny per a planificar i conseguir fer-ho bé.. i bonic.

Integritat

El nostre servei és Integral. Això vol dir que podem aconseguir una millora en la coordinació, en el coneixement i en l'efectivitat dels projectes, éssent més operatius en les actuacions

Professionalitat

Comptem amb professionals en totes les constructiva: arquitectes, aparelladors, directors d'obra i caps d'obra, expertes en seguretat i salut, en el control de la qualitat, l'optimització de costos i el complliment dels requisits.

està bé improvisar a la cuina

…Però no a l’obra

A EcoFlat coneixem la importància d’una bona planificació i un bon disseny perquè en són claus perquè una obra surti bé, amb el pressupost i terminis correctes.

El nostre equip té la vocació de crear valor i benestar amb un fort compromís tant amb els nostres clients com amb el nostre entorn d’una manera responsable i sostenible.

Treballem per convertir-nos en empresa de referència en l’àmbit de la construcció i habitatge, i ens agrada transformar les promeses en fets.

Nosaltres la improvisació la deixem només… per l’hora de cuinar.

EL DISSENY NO ÉS NOMÉS EL QUE VEUS

…sinó QUINA QUALITAT DE VIDA ET DÓNA

T’escoltem, t’assessorem i posem al teu abast un equip format per arquitectes, arquitecte tècnics, tècnics legals, decoradors i interioristes per crear el disseny de l’espai que més s’adapti als teus desitjos i necessitats. Comptem amb un equip qualificat i en contínua formació.

Fem servir els mitjans i materials d’última generació, mantenint-nos en l’avantguarda per donar-vos en tot moment la solució més creativa, més eficaç i més àgil a les vostres expectatives.

És per això que el resultat de la nostra feina es tradueix en espais equilibrats, plens de disseny, però sobretot pràctics, funcionals i plens de vida.

Més d’ un centenar de famílies al Vallès avalen la nostra feina!

Sol·liciteu un pressupost

Contacteu amb nosaltres.